“To all the curvy girls that hurting let me be your mirror and help you see a little bit clearer”

Hey Curvy woman!
Ik zal mij even aan je voorstellen ik ben Nicole geboren en getogen in Amsterdam. Werk fulltime in de mode bij een mooi damesmerk. Daarnaast ben ik in 2014 gestart met mijn eigen kleding lijn Curvy King. ‘Curvy King , for the curvy woman who dares to wear a statement!’ Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Check dan de website.

Haat-liefdeverhouding

Ik heb van kinds af aan al een passie voor mode en het ontwerpen daarvan. Helaas ontstond er in de puberteit een haat-liefdeverhouding met diezelfde passie voor mode. Ik vond het moeilijk om leuke, hippe kleding te vinden en dat deed samen met mijn afwijzende omgeving en harde maatschappij geen goed voor mijn zelfvertrouwen.

Love yourself

Na verschillende mode opleidingen, waar maatje 36 natuurlijk de boventoon voerden, was ik nog altijd niet tevreden met mijzelf. Ik voelde mij niet op mijn gemak met mijn curves en was eigenlijk altijd aan het lijnen omdat ik zo graag een maatje 38 wilde hebben. Pas 6 jaar geleden toen ik via social media mooie foto’s van curvy vrouwen ging verzamelen en ik zag hoe mooi en vol zelfvertrouwen deze dames waren kon ik beetje bij beetje mijn negatieve zelfbeeld bijstellen en probeerde ik die positieve boodschap te delen met andere. want ook wij met een maatje meer mogen er wezen! “Beauty is not defined by the size of your jeans”

Missie

Naast mijn fulltime baan en Curvy King, ben ik in 2014 ook gestart met mijn blog: Empowering the curvy woman. Dat vooral met de missie om curvy meiden en dames te inspireren en tools te geven en ze te helpen met de reis op weg naar zelfacceptatie en ze in te laten zien hoe mooi ze zijn inside and out!.

Rolmodel

Daarbij zou ik graag een rolmodel willen zijn die ik niet had maar wel hard nodig had in de tijd dat ik nog die jonge onzekere Nicole was. Elke keer weer raak ik ontroerd door de lieve berichtjes van meiden en dames die mij benaderen vanwege het blog en de inspiratie die ze daar uit halen. En dat is nou precies de reden waarom ik mijn blog ben begonnen en ik altijd bezig zal zijn met het empoweren van deze mooie maar kwetsbare groep dames. Dat kan en mag ik doen doormiddel van mijn werk in de winkel, op mijn blog en social media of gewoon op straat..Dus mocht je mij herkennen in het wild…. kom naar mij toe om even gezellig te kletsen 🙂

Is it me your looking for?

Mocht je het leuk vinden om mij te volgen op social media kan dat via Facebook, Instagram en Snapchat onder de naam: Empoweringthecurvywoman.
Mocht je mij willen contacten kan dat natuurlijk altijd op social media, mijn blog of via info@empoweringthecurvywoman.com

Let’s Empower each other! 

Veel liefs Nicole