Mijn ontmoeting met Ashley Graham op het Glamour Health Event!

Ik moest even bijkomen van het Glamour health event afgelopen zondag in de Amsterdam Arena. Maar wat een super leuke en warme dag was het. Super tof was het om deze dag te beleven met de geweldige Curvy Squad! Via Facebook had ik een oproep geplaatst om met een leuke groep Curvy dames een statement te maken dat Curvy girls work out too en dat is gelukt. De dag zijn we goed gestart met een hapje en een drankje voordat we aan onze Glamout  health challenge begonnen. We kennen elkaar alleen maar via social media maar wat was fijn om te zien dat het in real live goed klikte en die middag de sfeer super gezellig was. Het sporten met zomerse temperaturen was niet heel fijn en voor mij ook echt wel een uitdaging maar he je moet er wat voor over hebben om je idool in het echt te kunnen ontmoeten. Na de eerste work out  van  Nike Master trainer Larz  te hebben overleefd was daar even een lange pauze om eens even rond te kijken bij de stands en om lekker te kletsen met de mensen om mij heen. Om 16:30 was daar het moment waar ik al 2 maanden naar uitkeek,  daar was ze dan Ashley Graham in levende lijven! De  work out met Ashley en haar personal trainer Morit Summers was gelukkig  kort maar krachtig. Zo krachtig dat ik nog 2 dagen last heb gehad van de spierpijn in mijn benen LOL. Vooraf gaande aan de work out tijdens het interview heeft Ashley maar weer eens bewezen waarom ik zo fan van haar ben. Ze is zo motiverende en een echte inspiratie en dat niet alleen voor de plus size dames. Ze staat voor body positiviteit voor alle lichaams vormen en nationaliteiten en dat is waar wij allebei voor staan. Daarbij had ze een krachtige boodschap dat je trots moet zijn op wie je bent en hoe je eruit ziet and I cannot agree more! Ook vertelde ze dat ze niet altijd vol zelfvertrouwen is geweest en dat ze soms ook nog wel dagen heeft waarop ze niet altijd zo zelfverzekerd is al altijd. Wat een mooie en krachtige vrouw inside and out. Tijdens de work out stond ze veel midden in het publiek en motiveerde ze ons met de nodige doses humor om alles uit de work out te halen ondanks te warmte. Zo stond ze tussen Dessie en Jacky in om die heerlijke uhhmmm squat te doen en had ik het geluk dat ze ook Christianne en mij extra motiveerde. Het enige was ik kon denken was doorgaan je kan je nu niet laten kennen Ashley kijkt naar je! De foto verraad mijn gezicht en kun je zien dat ik helemaal STARSTRUCK was.
Na de work out was er een mogelijkheid voor een Meet and Greet met de lady herself. Omdat wij als Curvy Squad een mooi kado wilde aanbieden als bedankje en om haar te laten zien hoe zeer wij haar waarderen mochten wij als een van de eerste haar in real live ontmoeten. Ondanks dat dit allemaal erg snel moest vanwege de beperkte tijd en lange rij was dit voor mij een moment om nooit meer te vergeten. Ik kreeg de kans om haar het kado aan te bieden en om haar te vertellen hoeveel ze voor de Curvy vrouwen en mij betekend. Haar reactie daarop was goud waard en kun je ook terug zien op de foto waarop ze mij spontaan een dikke knuffel gaf en je raad het al mijn dag kon niet meer stuk!Een big Thank You gaat uit naar alle meiden van de Curvy Squad voor de gezellige dag en natuurlijk naar de Glamour voor het mogelijk maken van deze super dag en de mogelijkheid om mijn idool Ashley Graham eens ik real live te mogen zien te ontmoeten en te knuffelen.


3 gedachtes over “Mijn ontmoeting met Ashley Graham op het Glamour Health Event!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *