Feeling Blue with this leopard T-shirt Dress

Vorige week was er een korting bij een van mijn favoriete winkels Asos! De gehele dag kreeg je -20% korting op de hele collectie en wat doe je dan? Juist jezelf eens verwennen en bestellen! Helaas waren veel jurkjes die ik had besteld voor de zomer aan de te ruime kant. Minder leuk voor mij maar mijn bankrekening zal dit wel weer toe juichen lol. Maar niet getreurd ik heb 2 leuke jurkjes kunnen houden en natuurlijk zal ik deze aankopen met je delen.
Een van de Jurkjes is deze Cobalt blauwe Leopard dress met kante details wat het jurkje wat vrouwelijker maakt. Het T-shirt jurkje is iets te ruime alleen vind ik dat niet zo heel erg en al helemaal niet als het weer zo warm is als de laatste paar dagen.
De mouwtjes hebben gelukkig de juiste lengte voor mij, ik vind het namelijk niet echt prettig om met blote armen buiten rond te lopen. Dit keer heb ik vanwege de warmte gekozen om er Vans onder te dagen maar super hip is het ook om onder dit soort jurkjes gewoon je kisten/ dr martens te dragen dat heeft je look een extra beetje rock uitstraling.


 • dress 
 • Asos Curve

 • Panty
 • Asos Curve

 • Vans                        Sneakers 
 • Pistol bag               Boetiek
 • Armband               Buddha 2 Buddha 
 • Leren Armband   Lucardi 
 • Geef als eerste een reactie

  Geef een reactie

  Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


  *