Festival vibes with Zizzi


Met paaspop afgelopen april is het festival seizoen in Nederland van start gegaan. De komende tijd staan er veel festivals op de planning en in mijn agenda staan er zeker een paar festivals waar ik graag bij wil zijn. Misschien heb jij ook wel een festival in de planning staan? En maak je je wel druk om wat je dan aan moet trekken? hopelijk kan ik je inspireren met deze festival outfit.Bij een festival look ga ik altijd voor een comfortabele outfit omdat je natuurlijk lekker moet kunnen bewegen. Daarom heb ik voor deze kanten Zizzi jurk gekozen die wat aan de ruime kant zit. De jurk is heerlijk luchtig en net lang genoeg voor mij om het aan te durven om het te dragen met blote benen. Door het kant en de haarband krijg je een bohemian / hippie look en het tasje met franjes maakt de look dan ook af.  Ik heb gekozen voor sleehakken om het geheel toch wat vrouwelijk te houden en niet geheel onbelangrijk is dat ik op deze sleehakken de hele dag kan lopen en dansen. Mocht je toch nog meer voor comfort willen gaan kun je er natuurlijk ook gewoon leuke sneakers of vans onder dragen.  1. Kantenjurk – Zizzi
  2. Tasje – Action
  3. Haarband- H&M
  4. Sleehakken – Yours Clothing
  5. Zonnebril – Lucardi 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*