Glamour Health Challenge met Ashley Graham!!!!


Ongeveer 5 jaar geleden begon ik met het verzamelen van mooie foto’s van Curvy vrouwen met als doel zo een wat positiever zelfbeeld voor mijzelf en curvy vriendinnen te creëren. Wat was het fijn om te zien dat er ook in de mode industrie steeds meer plus size dames te vinden waren en de eerste plus size bloggers uit Amerika waren een geschenk uit de hemel voor mijn zelfbeeld. Eindelijk vrouwen waar ik mijzelf in herkende en wat waren die vrouwen, ongeacht hun plus size maat, mooi en modebewust. Een van de vrouwen die ik vanaf die tijd al bewonder is Ashley Graham. Ze is model, ontwerpster, schrijfster en bodyactivist. Ik bewonder haar enorm vanwege haar geweldige mooie uitstraling, het feit dat zij zich hard maakt voor de plus size industrie en een echte bodyactivist in hart en nieren is.Ik bekend ik ben een Ashley Graham Groupie! 
Op het moment dat ik het nieuws hoorde dat Ashley naar Nederland zou komen maakte mijn hart een sprongentje en moest en zou ik op die dag natuurlijk aanwezig zijn. Via de Curvy girls groep op Facebook plaatste ik misschien een iets te enthousiast bericht maar las ik tot mijn grote vreugde dat meerdere Curvy girls die mening deelde. Via Edith Dohmen kwam ik erachter dat Ashley naar Nederland komt op uitnodiging van Glamour voor het Glamour healty challenge in de Amsterdam Arena.The Curvy Girls Squat                                            
Ik bedacht mij gelijk hoe vet het wel niet zou zijn als we een mooie groep Curvy girls konden verzamelen om zo een mooi statement te maken dat Curvy girls work out too. Hoe gaaf zou dat zijn dat we Ashley kunnen laten zien en haar kunnen bedanken omdat ze vele van ons inspireert en motiveert om trots te zijn op onze curves. En daar wil je als Curvy woman toch bij zijn? Glamour Health Challenge                               
Mijn kaartje voor de Glamour Health challenge heb ik allang binnen en ook ligt mijn sport outfit al klaar met mijn te gekke Curvy King shirt met de Curvy girls work out too print Zie hier! Hoe gaaf is het dat we samen met een toffe groep Curvy girls de show kunnen gaan stelen in de Amsterdam arena tijdens het Glamour Health Challenge. Het Event is op 18-06-2017 en draait om zelfvertrouwen. Lekker in je vel zitten en je goed voelen over je lichaam zijn de speerpunten. Daarom heeft Glamour  speciaal Ashley Graham als special guest uitgenodigd om haar work-out geheimen te delen en kunnen we haar eindelijk in Nederland bewonderen. Verschillende artiesten zullen daarbij aanwezig zoals Dj’s Sophie Francis, Sunnery James en Ryan Marciano zijn er om de beats tijdens de work outs te zorgen. De presentatie is in handen van Jan Versteegh.Win Actie!                                                              
Ben jij net zo enthousiast geworden als ik? Dan heb ik een verassing! Ik mag namelijk van Glamour 5x 2 tickets verloten onder mijn volgers. Ben je nieuwsgierig hoe jij tickets kan winnen? Laat dan een berichtje achter waarom jij deze prijs moet winnen en wie met jou mee mag om deze middag samen te knallen?! Maandag 5 juni 12:00 is de bekendmaking  wie de 5 gelukkige zijn en krijg je ook persoonlijk een bericht. Maar wees gerust mocht geen tickets winnen dan zijn de ticket nog beschikbaar voor maar € 10,- Koop je de tickets hier
Ik kijk uit naar jullie deelname! 

Veel liefs Nicole 

16 gedachtes over “Glamour Health Challenge met Ashley Graham!!!!

 1. Jacky says:

  Dit is het universum die zegt dat ik toch gewoon moet gaan zeker? 😛
  Deze twijfelkont heeft gewoon even een schop onder dr kont nodig om mee te gaan naar het event (want toch best scary ofzo?)… En ik zou mijn vriendinnetje Hedwig meenemen – ze kan wel wat curve power gebruiken nu ze zelf iets is aangekomen en even niet weet wat ze daar mee moet.

 2. Marielle says:

  Wat een gave actie!
  Ik had tot dit bericht nog niet eerder gehoord van Ashely Graham. Maar wauw wat een mooie vrouw! Je enthousiasme werkt aanstekelijk Zelf ben ik nog niet helemaal gewend aan mijn ‘Body with curves’, dit zou me daar zeker bij kunnen helpen. Daarom zou ik graag 2 tickets willen winnen en een vriendin verrassen!

 3. Katinka says:

  Wauw! Super leuke actie!!! Ik heb het al vaker over deze dag gehad met een vriendinnetje van mij, patricia. Samen doen we nu personalbodyplan voor spieropbouw en vetverbranding, maar met behoud van de curves ^^
  Zo’n dag zal weer een mooie motivatie zijn om door te zetten 🙂

 4. Joan Rijssel says:

  Wat een geweldige actie.
  Doordat ik al jaren bewegingslessen geef en zie dat vele van mijn leerlingen met een maatje meer worstelen met hun gewicht, maar tijdens een van mm lessen toch even kunnen genieten van het bewegen.Wat geweldig zou het zijn elkaar te kunnen stimuleren en laten zien dat je lekker in je vel kunt zitten, welke maat je ook hebt.

 5. Joany Rijssel says:

  Wat een geweldige actie.
  Doordat ik al jaren bewegingslessen geef en zie dat vele van mijn leerlingen met een maatje meer worstelen met hun gewicht, maar tijdens een van mm lessen toch even kunnen genieten van het bewegen.Wat geweldig zou het zijn elkaar te kunnen stimuleren en laten zien dat je lekker in je vel kunt zitten, welke maat je ook hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *