Orange is the new black

Orange is The New Black

Deze vrolijke jurk kocht ik bij de H&M en gewoon op de straight size afdeling. Vanwege het oversized model kon ik een maat 36 aan en zo zie je maar kijk altijd naar de shape van de kleding en beperk je niet tot alleen de plus merken en afdelingen. Het spijkergiletje heb ik zelf afgeknipt om zo mijn taille beter te accentueren.  Het gilet viel een stuk langer waar hij juist mijn brede heupen van mijn peer figuur accentueerde dus de schaar erin ✂️


orange is the new black

orange is the new black


De slippertjes zijn een ware hit op social media maar vanwege mijn brede voeten durfde ik ze niet te bestellen. Mijn hart maakte vorige week dan ook een sprongetje toen ik ze op de site zag staan van New Look inspire afdeling. De New look heeft een speciale Wide fit afdeling waar je goed kan slagen met brede voeten zodat je voetjes zomers er ook nog leuk uitzien en niet op een rollade lijken door al die leuke bandjes.


orange is the new black


De powerpofgirl tas en mijn ring komen allebei van Ali express. Elke keer weer een leuke verrassing in de brievenbus als de artikelen aankomen en dat voor die leuke prijsjes. Yes je leest het goed weer een verslaving erbij!


orange is the new black

  • Spijkergilet Forever21
  • Jurk H&M
  • Slippertjes New look Wide fit
  • Tas Ali express
  • Ketting Primark
  • Ring Ali express
  • Lipstick M.A.C bengal tiger

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*