Het einde van een tijdperk…

Na 2 maanden in een rollercoaster met onbegrip, teleurstelling, boosheid en verdriet te hebben gezeten is vandaag de dag aangebroken dat ik afscheid moet nemen van mijn solide basis, mijn werkplek, collega’s en geliefde klanten. Waar ik afscheid moet nemen omdat mijn open en eerlijkheid mij fataal zijn geworden, waar ik met opgeheven hoofd en geweten maar met een gebroken hart het pand moet verlaten.

12 jaar waarin ik heb gelachen en mee heb geleefd met collega’s en klanten. Waarin ik veel verschillende mensen heb mogen ontmoeten en waar menigeen een plaatsje in mijn hart hebben verovert. Waarin ik waardevolle vriendschappen heb kunnen sluiten met lieve en dierbare collega’s die ik ontzettend ga missen.
De hartverwarmende reacties van lieve klanten die de waardering en mij de bevestiging geven voor al mijn harde werk doen mij goed en pakt niemand meer van mij af.De vele mooie momenten die ik koester waarin ik vol trots het visitekaartje en dat vriendelijke, vertrouwde en vrolijke gezicht was van dat mooie merk. Momenten waar ik jonge meiden en vrouwen heb kunnen helpen met hun kledingkeuze, de onzekerheid en dat ik die mooie dames dat beetje zelfvertrouwen heb kunnen geven, brengen nog steeds een glimlach op mijn gezicht wanneer ik dit schrijf.Die speciale momenten die mij zoveel energie gaven waardoor het idee is geboren voor mijn blog.

12 jaar bloed zweet en tranen waarin ik al mijn passie,tijd,energie, kennis en alle liefde in het bedrijf heb gestoken in goede en in slechte tijden.Waar ik ben gevallen en ik weer ben opgestaan , waar ik ben neergemaaid en mijn rug heb gerecht en door ben gegaan.Waar ik door schade en schande wijzer ben geworden en ben uitgegroeid tot die krachtige persoon wie ik nu ben.
Helaas is nu de tijd gekomen om afscheid te nemen van mijn klanten, collega’s en van een mooi en leerzaam tijdperk. Ik zie de toekomst bijzonder positief tegemoet waarin ik zeker weet dat er nieuwe mooie dingen op mijn pad komen en het tijd is om mijn dromen na te jagen en mijn missie met Empowering The curvy woman voort te zetten.

Het is tijd om een belangrijk hoofdstuk in mijn leven te sluiten….. Bedankt voor alle mooie en minder mooie lessen en ervaring, die neem ik allemaal mee in mijn rugzak.

Het gaat het bedrijf en jullie goed en maak er allemaal wat moois van!

Big Kiss and take care!

tijdperk

#Nicole has left te building

4 Comments

  1. Sterkte de komende tijd. Maar iemand met kwaliteiten vindt zijn weg altijd ♡ Het leven is een leerschool met soms grillige kanten maar neem de nuttige bagage mee voor een volgend avontuur. Succes!

  2. Zo een mooi mens vind snel weer een nieuwe Jop toch, hoop dat het goed gaat in je leven en dat je je collega’s nog vaak mag tegenkomen om gezellig wat te drinken of even lekker te kletsen, ik vond jullie zo’n gezellig team, jullie hebben niets om je te schamen, altijd goed gedaan nette winkel en aardige mensen, vond het in iedergeval altijd gezellig als ik langs kwam om Sanne even te zien of spreken ( altijd in haar pauze ) het gaat je goed Nicole . Anneke de mama van Sanne

  3. Keep your head up! Waardige manier om op deze manier afscheid te nemen. You did good. De toekomst ligt aan je voeten en zoals ik al eerder zei: waar oude deuren sluiten, openen nieuwe deuren. Het komt wel goed met jou!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*