Heropening van Betty’s Boops!

 

“Wist je dat 70% van de vrouwen de verkeerde Bh maat dragen?! Toch gek eigenlijk, je ondergoed is de basis van een goeie outfit en blijkbaar besteden we daar te weinig tijd en geld aan om eens goed te laten adviseren door echte vak-vrouw”


Betty’s Boops 

Door de #40days40outfits Challenge (daar overigens binnenkort meer over) heb ik Beatriz leren kennen en was gecharmeerd van haar kennis die ze graag deelt met haar klanten in haar mooie winkel genaamd Betty’s Boops http://www.bettysboops.nl. Beatriz heropende zaterdag 25 Februari op 150 meter van haar oude pand een groter en vernieuwde winkel op de ceintuurbaan in hartje Amsterdam Zuid. Mocht je eens een dagje Amsterdam of Albert Cuyp doen is dit zeker een shopping adres die je niet mag missen. Ik mocht voor de feestelijke opening Beatriz interviewen met als doel om eindelijk eens de tips te krijgen waarop je precies moet letten bij het aanschaffen van de juiste lingerie.Tips

1.Draag nooit een Bh met een te wijde omvang omdat deze bh dan de borsten te weinig ondersteunt.

2. De beugel van de Bh moet al onder de oksel beginnen en netjes aansluiten tussen de borsten en tegen de borstkast aan.

3. De Bh moet over de borsten heen en de cup moet groot genoeg zijn om “over borsten” te voorkomen.

4. Het wassen van je bh’s is natuurlijk erg belangrijk om de behoud van je bh’s te garanderen. Was je Bha’s het liefst niet in de wasmachine maar met een handwasje met koud water en fijn wasmiddel en laat dit 2 uurtjes staan en spoel het daarna uit.

5. Het regelmatig wassen van je Bh’s is ontzettend belangrijk, door het zweten en andere factoren zoals het dragen van lotion word het mariaal en elastiek van de bh aangetast. Met het regelmatig wassen voorkom je het sneller sluiten van je mooie bh’s

Voor overige tips kan ik jullie alleen maar adviseren om eens een kijkje te nemen bij Beatriz in haar mooie winkel.Alle soorten en maten zijn welcome!

Wat zo leuk is bij Betty’s Boops is dat alle maten en vormen bij haar terecht kunnen met een omvang van 60 tot 105, van een kleine A cup tot aan de grotere K cup. Vooral voor die laatste groep dames is het natuurlijk meer van belang om een goede kwaliteit bh te dragen omdat de support super belangrijk is. Naast de geweldige kleurrijke collectie lingerie met bekende merken zoals Elomi, Fantasie en freya kun je ook terecht voor hippe badmode en corrigerende badmode.

 


Info Betty’s Boops

Ceintuurbaan 73

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *