What Would Coco Say?


Het is ongeveer een jaar geleden dat ik door een (goeie) verkoopster van de Ulla Popken in Den Bosch geattendeerd werd om de jongere lijn Studio Untold. Daarvoor had ik al wat gezien online maar was nog niet helemaal van overtuigd totdat de verkoopster mij het foldertje met de laatste collectie van Studio Untold gaf. En vanaf die tijd struin ik regelmatig op de Ulla popken site voor gave items van de Studio Untold lijn. Dit keer was ik meer dan ook geslaagd en vond ik daarbij ook nog wat toffe itms die in de sale waren zoals deze rok en het shirt What would coco say?! Dit is de eerste look van die bestelling en ik krijg nu al zin in het voorjaar met deze vrolijke kleuren. Het spijker jasje met de patches is natuurlijk helemaal hot en zie je in alle winkels voor jong en oud hangen. De A-lijn rok is helemaal mijn model en kon ik gerust een maat 46 aan omdat er door de A-lijn genoeg ruimte is voor mijn flinke heupen en billen. Ook de lengte van de rok vind ik zeer fijn, net even over de knieën.


 


OOPS?! Heb jij al eens gehoord van Ulla Popken’s Studio Untold?  Neem anders even een kijkje op http://ullapopken.nl/nl/categorien/studio_untold ik weet namelijk zeker dat je leuke items gaat tegenkomen!  • Denim jacket                       Ulla Popken
  • T-shirt                                   Ulla Popken
  • Rok                                        Ulla Popken
  • Visnet panty                         Asos Curve
  • Laarzen                                 Primark
  • Hoed                                      Primark
  • Ring                                       Bijou Brigitte

 

3 gedachtes over “What Would Coco Say?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *