🇬🇧 Queen Happy with my comfy walking-around-the city Zizzi outfit ordered by Happysize fashion 🇬🇧

Het afgelopen weekend was ik voor onder andere de curve festival weer in Liverpool te vinden. Omdat Liverpool voor mij en denk voor alle plussize dames wel een shop walhalla is wilde ik niet teveel kleding meenemen in de koffer. Deze zizzi fashion outfit die ik via Happy size bestelde was een perfecte walking-around-The-city look.


Deze zizzi fashion outfit die ik via Happy size bestelde was een perfecte walking-around-The-city look. De blouse is een licht gewicht en kreukt niet, altijd handig als je op reis bent. Daarnaast heeft de blouse schattige roffels bij de buste wat een super leuk effect geeft aan de blouse. Ik heb de blouse een maat groter besteld zodat deze goed over mijn billen zou vallen. Daardoor heb ik wel altijd wat ruimte over bij de buste en buik, door de riem te dragen creƫer ik toch taille. Onder de blouse van Zizzi draag ik een legging dat zit altijd heerlijk neemt weinig ruimte in beslag en kan voor meerdere outfits worden ingezet. Daarbij is het ook mogelijk om de legging even uit te spoelen zodat je de legging de volgende dag weer kunt dragen.Wat voor outfits neem jij het liefste mee op vakantie?


Shop the Look here:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *