Country glam wearing Happy Size

Hello Country glam! Even uit mijn comfort zone, maar deze heerlijke Jersey Jurk met franjes haalde mijn innerlijke Dolly Parton naar boven! Ik dacht is weer eens wat anders en ik moet zeggen dat ik deze look vaker ga dragen. Wil je meer details lezen over deze look? Lees dan snel verder!


Soms zijn er modellen waarvan je weet dat je goed staan. Zo is het A-lijn model voor mijn peer figuur zo’n model wat eigenlijk altijd goed zit. Bij zit model kan ik zelf 1 a 2 maten kleiner bestellen omdat er door de A-Shape genoeg ruimte over is voor mijn flinke billen. De taillering zit op de juiste plek en accentueert mijn slankere taille. De momenten dat ik dan ook een leuke A-lijn jurk spot online of in de winkel gaat die dan ook gelijk mee. Zo ook deze geweldige “Country glam jurk” van Happy size.It’s a good thing I was born a girl, otherwise I’d be a drag queen. …- Dolly PartonToen ik de Jurk binnen kreeg en deze wilde passen kwam er een ware Dolly Parton in mij naar boven. Door de franjes op de borsten kreeg ik dat “country glam” gevoel dus stylde ik de outfit ook zo af door de Hoed en glitter boots erbij te dragen. Het Tasje met de franjes heb ik ooit bij de Action gescoord voor €3,49 voor een festival. Door de franjes aan het tasje match het weer super cute bij de rest van de outfit vindt je ook niet?Shop the look here:

  1. Dress:  Happy Size
  2. Panty:    Happy Size
  3. Glitterboots: Primark (old)
  4. Hoed : Zara (old)
  5. Tasje: Action

*Deze blog post is mede mogelijk gemaakt door gesponsorde kleding van Happy Size De look is door mijzelf samengesteld.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *