My heart Burns for You 🔥 wearing Happy Size

Zoals ik al vaker heb geschreven hou ik ook echt van de oversized trend en heerlijke comfortabel stoere kleding. Zo kwam ik tijdens mijn zoektocht naar een stoere Sweat dress deze “my heart Burns for you” tegen op de site van Happy Size!


Ik heb een voorliefde voor zwart wit streepjes tekst op kleding en prints, laat deze geweldige sweat dress nou al die gave dingen hebben. De mouwtjes maken het model voor mij weer wat vrouwelijk en dat komt de look alleen maar ten goede.Ik combineerde de sweat dress met een Leather look snake print legging. De voorkant heeft de snake print en de achterkant is van tricot waardoor de Tregging lekker zit en ik zelfs een maatje kleiner kon bestellen omdat de stof goed stresst om mijn flinke bilpartij. Door de Zara kisten krijgt de look een stoere uitstraling maar toch vrouwelijk.Shop the look here:

  1. Sweat dress:  Happy Size
  2. Tregging:    Happy Size
  3. Kisten : Zara (old)
  4. Haarband: Zakdoek Zeeman

*Deze blog post is mede mogelijk gemaakt door gesponsorde kleding van Happy Size De look is door mijzelf samengesteld.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *