Ready for Autumn with this oversized check coat for Happy size!

De allerlaatste zomerse dagen zijn weer voorbij het weer slaat om en ook mijn kleding keuze. De zomerse en luchtige items maken plaats voor warmere items en kan ik weer lekker laagjes creëren in mijn outfits. Ik laat je graag zien met welk nieuw herfst item ik helemaal happy ben…..


Vanwege de temperatuurdaling en de herfst die komen gaat was ik opzoek naar een leuke klassieke jas met ruitjes en vond deze dan ook bij Happy size. Deze check it print is weer in een modern jasje gestoken en mooie combi met een geel accent. Ik koos ervoor om de jas 2 maten te groot te bestellen omdat ik graag een oversized effect wilde creëren. Met het oversized effect  lijkt het  net alsof ik de jas van mijn opa heb geleend.Door de oversized jas met de denim skinny te combineren blijft het geheel voor mij weer een beetje in balans. Mijn bling bling Oxford shoes die ik scoorde bij de tk maxx voor 17,95 maken het geheel voor mij helmaal af.


 


  1. Jas:     Happy Size
  2. Jeans: Happy Size
  3. T-shirt :

*Deze blog post is mede mogelijk gemaakt door gesponsorde kleding van Happy Size De look is door mijzelf samengesteld.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *