One dress and 3 different ways to style!

De mood waarmee ik wakker wordt bepaald voor mij vaak wat voor stijl ik die dag draag. De ene dag heb ik meer behoefte aan een girly look en de andere dag voel ik mij meer een rock chick. Een jurk waarmee je alle kanten op kan is natuurlijk erg handig voor een wispelturig typje als ik. Met deze geweldige blouse jurk van Happy Size kun je zoveel verschillende kanten op. Ik laat je graag 3 stijlen voor 3 verschillende draagmomenten zien. Ik ben benieuwd welke stijl jij graag draagt.


Office chique

 


Casual chique


Rock chick


Shop the look here:

  1. Jurk: Happy Size

*Deze blog post is mede mogelijk gemaakt door gesponsorde kleding van Happy Size De look is door mijzelf samengesteld.


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *