Sporty look with Mable for Happy Size!


Ik heb altijd al een ding gehad met kleding die sporty invloeden heeft. Zo pakte ik altijd het yankees shirt uit mijn broer zijn kledingkast toen ik jong was. Ik ben dan ook blij dat de sporty trend helemaal geïntegreerd is in het modebeeld. Het is nu “fashion verantwoord” om die comfortabele sneaker onder jurkjes en rokjes kan dragen halleluja! Ik weet nog wel dat ik op mijn 18e verjaardag een lange rok droeg met Nike, mijn moeder vond het echt niet kunnen maar ik was er helemaal happy mee.Katja, designer, en styliste van Mable heeft in samenwerking met Happy size een capsule collectie ontworpen geïnspireerd op die sporty invloeden. Zo combineert ze zelf graag de sporty items met klassieke kledingstukken zoals een mooie wijde pantalon of een plissé jurk.

Leuk nieuws is dat bepaalde items van de collectie nu in de sale zijn dus ik zou zeggen sla je slag!Shop the look here!

  1. Jurk: Happy Size
  2. Schoenen: Puma

*Deze blog post is mede mogelijk gemaakt door gesponsorde kleding van Happy Size De look is door mijzelf samengesteld.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *