Check it trend wearing Happy size.

Naast de Animalprints domineren de check it ruitjes al tijden het straatbeeld. Je zal deze winter de print veel terug zien in jurken, blazers, broeken en jassen. De ruitjes prints zijn wel weer in een nieuw trendy jasje gestoken.


Ik vond deze geweldige rok op de website van Happy Size en moest hem hebben. Vanwege de roedel was ik iets wat sceptisch omdat extra volume op mijn heupen bijna nooit goed uitpakt. Maar ik moet zeggen dat ik blij verrast was door het model en ondanks de extra volume vindt ik de rok lekker speels staan. De rok is van katoen met een flanellen touch en is van binnen gevoerd. Door de asymmetrische zoom krijgt de rok een speels effect.Ik koos ervoor om de check it rok te combineren met een donker blouse met sterren motief. Zoals je al vaker hebt kunnen zien op mijn blog hou ik ervan om prints te combineren. Wel kies ik dan vaak voor om de kleuren wel terug te laten komen. Zo kun je het blauw en wit terug vinden in de ruitjes print van de rok. De zilveren Oxford schoenen kon ik vorig jaar op de kop tikkie in de sale voor een leuk prijsje. Doordat ik de klassieke schoenen bij de outfit draag krijgt de look een lekkere preppy touch.


Shop the look here!

  1. Blouse: Happy Size
  2. Rok: Happy Size
  3. Schoenen: Zara

*Deze blog post is mede mogelijk gemaakt door gesponsorde kleding van Happy Size De look is door mijzelf samengesteld.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *