Miss Sunshine with Ivy Bella

Toen ik deze geweldige fleurige jurk van Ivy Bella tegenkwam bij collega blogger Heleen van Geluk zonder maat zag was ik opslag verliefd. Daarnaast is geel mijn nieuwe happy color en heeft de kleur geel vele mooi betekenissen.  Zo staat Geel voor optimisme en energie. Ook staat de kleur geel voor mentale activiteit, vrolijkheid, levenslust, vrijheid van handelen en zijn en reizen need i have to say more?!…..


Afgezien van de mooie kleur werd ik ook gelijk verliefd door het model. Vooral omdat het accent op de taille ligt en dat is voor mijn peer figuur uitermate geschikt. Daarnaast draag ik ook in de zomer altijd het liefst iets met korte mouwtjes zodat mijn dikke bovenarmen lekker bedekt zijn. Dus je raad het al genoeg punten naast de Sale prijs waarom ik het mezelf kon overtuigen om de jurk te bestellen.Met de online zoektocht kwam ik terecht bij de webwinkel van Bagoes en daar heb ik de jurk ook besteld. Bestellingen boven de € 40,- worden gratis verstuurd, wat ik persoonlijk een top service vindt. Daarnaast was de levertijd super snel en kon ik de jurk mooi aan op het verjaardagsfeestje van mijn nichtje. Vanwege het kinderfeestje bij Candy Castle heb ik dit keer gekozen voor mijn gele Puma creepers om het niet te dressy af te stylen. Voor een andere gelegenheid zal ik waarschijnlijk voor mijn mooie paarse blokhakken gaan.


img_5957.jpg


Shop the look here!

  1. Jurk: Bagoes
  2. Schoenen: Puma Creepers
  3. Tas: Shoeby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *