“Surprise yourself in little ways, as often as possible!” Wearing Happy Size.

“Surprise yourself in little ways, as often as possible!”

Durf om uit je comfort zone te stappen en je zult zien dat er een wereld voor je open gaat! Niet nadenken gewoon doen!

x Nicole


Zoals jullie wel vaker hebben kunnen zien en lezen ben ik fan van de site van Happy size. Vooral het label Angel of Style is een van mijn favoriete. De Style van Angel of Style spreekt mij enorm aan, zo heeft de collectie een Urban sausje en laat ik daar nou net gek op zijn. Zo koos ik ook om die reden voor deze heerlijke comfortabel SURPRISE Sweater dress waar je alle kanten mee op kan.Dit keer heb ik de Surprise sweater dress gecombineerd met blote benen ( en jawel dat is iets wat ik een jaar geleden nooit had gedurfd! #outofthecomfortzone) en sneakers omdat het weer dat nog toeliet. Zodra het wat kouder wordt, zal ik er een legging of Leather look Tregging onder dragen met kisten of sneakers. Ik weet nu al dat dit een van mijn favoriete items uit mijn kleding kast zal zijn. Hij draagt heerlijk oversized maar door de mooie A-lijn ligt het accent op mijn taille en krijg je toch nog wat vorm te zien. Dat de dress lekker oversized bij mijn volle billen en heupen valt, geeft mij een heerlijk vrij en comfortabel gevoel. Dit soort items draag ik graag als ik op reis ga of een lekker dagje weg om zo lekker te kunnen bewegen en geen last te hebben van strak zittende of knellende kleding.


img_4842.jpg


Shop the look here!

    Jurk: Happy size
    Schoenen: Nike air revolution sky high

Deze blog post is mede mogelijk gemaakt door gesponsorde kleding van Happy Size

De look is door mijzelf samengesteld.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *