70e feel met Bagoes.nl

Ik liet mij voor deze look door een andere tijd inspireren om weer eens wat anders te laten zien. Ben je benieuwd hoe en waarom? lees meer……

 


Ik werd verliefd om de fleurige print en werd door het model en de bloemenprint geïnspireerd om over de outfit een 70e jaren sausje te gooien. Het is zo weer wat anders dan standaard en door de Haarband en de platform schoenen is dat toch aardig gelukt. Ik ben al van jongs af aan  erg fan van de haarbanden en ben daarom blij dat ze weer volop te koop zijn. Ook zijn de platform schoenen, slippers, sneakers favoriet omdat je zo toch al gauw 3 tot 6 cm groeit en wat langer lijkt.De pasvorm is super goed en door de taillering ideaal geschikt voor mijn peer figuur. De lengte van de mouwtjes zijn voor mij perfect omdat die het lelijke deel van mijn bovenarmen bedekken. De V-hals accentueert de bovenkant van lichaam en laat mij langer en slanker lijken. De jurk is van 95% polyester, 5% elastane gemaakt (scubba stof ), ik ben fan van deze stof omdat deze niet aan je lichaam plakt en daarom mooi over je curves valt. De print blijft na het wassen mooi in tegenstelling tot tricot of katoen.

Tip:is dat deze geweldige Jurk nu bij Bagoes.nl met een korting van -20% te bestellen is!Shop the look here!

Deze blog post is mede mogelijk gemaakt door gesponsorde kleding van Bagoes. De look is door mijzelf samengesteld.


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *