Shoot the diva day with Happy sizes part 2

Misschien heb je het idee dat wij plussize bloggers nooit twijfelen en altijd uit onze comfort zone gaan? Nou ik kan je vertellen dat ook ik mezelf vaak genoeg moet herinneren aan mijn eigen tips lol. Zo vertel ik je graag hoe  mijn kritische ikke positief verrast was door de geweldige jurk van Happy Size!


Normaal gesproken ben ik niet zo van de bodycon dresses en ben ik meer fan van de A-lijn of losse fit jurken. Mijn Kritische ikke vind namelijk dat ik geen jurken aankan die aangesloten zitten en laat ik je al die belachelijke argumenten besparen.  Ik bestelde deze jurk toch op de “gok”  bij Happy size omdat ik verliefd werd op de print en de kleurtjes. Zodra de jurk binnen kwam en ik hem aantrok was ik zo positief verrast en nog meer bij het terug zien van de foto’s dat ik nog blijer werd! Ik kon zelfs mijn dikke kont enorm waarderen in deze jurk en dat komt ook niet vaak voor kan ik je vertellen lol! Zo zie je maar weer dat je altijd moet passen om te zien hoe iets staat. Het kan zijn dat het toch tegenvalt maar kan ook zijn dat het zo goed uitpakt dat je helemaal happy bent omdat iets je blij verrast. Dus tip van de week; vaker uit je comfortzone stappen ook als je kritische ikke je anders verteld!Zoals je misschien wel vaker hebt kunnen lezen heb ik een issue met mijn bovenarmen, daarom draag ik over deze jurk deze geweldige roze bolero. De bolero is eigenlijk wat langer maar heb hem opgeknoopt zodat mijn taille meer geaccentueerd word. Daarin-tegen lijkt je kont dan wel weer wat dikker maar he aangezien het in de mode is om dikke billen hebben en vooral om die met trots te showen zit ik goed, letterlijk en figuurlijk lol!Shop the look here:


Deze blog post is mede mogelijk gemaakt door gesponsorde kleding van Happy Size. De kleding is door mijzelf uitgekozen en samengesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *