Summer dresses with Yours Clothing!

Een van de sponsoren van de Shoot the Diva Day was Yours Clothing. We mochten daar wat leuks uitzoeken om de dames voor de Shoot the Diva Day te inspireren. We kwamen alle drie uit op een toffe Budget proof summer dress! Ben je nieuwsgierig waar ik deze jurk heb gekozen?


Waar ik vroeger een hekel had aan de zomer ondat ik eigenlijk elke keer weer in paniek raakte omdat ik niet wist wat ik aan moest met die warmte ben ik sinds de komst van de maxi jurk een stuk rustiger wanneer de eerste zonnestralen over ons kikkerlandje schijnen. De maxi en ook de mid jurken zijn voor mij dan ook een geweldige uitkomst! Ze zitten heerlijk luchtig , bedekken mijn “probleem-zones” en het staat nog vrouwelijk ook! Vooral de jurken met bardot look of cold/ off shoulder zijn favoriet omdat die ook nog mijn dikke bovenarmen bedekken.Zo is dit exemplaar van Yours Clothing ook favoriet! De kleuren zijn echt mijn kleuren en het gesmokte bovenlijfje is ideaal voor mijn wat peer figuur waar de buste en taille slanker zijn dan mijn onderlichaam. Mijn brede heupen zitten lekker verstopt in de wijde onderkant van de jurk. De jurk is van katoen en draagt dus vooral met het warme weer heerlijk luchtig en dat heb ik wel nodig aangezien ik het altijd warm heb met de vochtige zomers in Nederland.


 

IMG_8870


Qua styling kun je ook alle kanten op! Zo droeg ik de jurk met mijn mooie roze hakken van de Primark voor een bruiloft maar heb ik de jurk voor een dagje strand gecombineerd met mijn fake fure slippers. Super leuk was het om te zien dat deze jurk echt een hit is en iedereen het een geweldig model vindt. Daarbij is de prijs ook nog eens budget vriendelijk dus wat houd jou nog tegen om te shine in deze geweldige jurk?! Ik beloof je, je voelt je als een ware prinses!Shop the Look Here!

  • Jurk: Yours Clothing
  • Hakken: Primark
  • Oorbellen: Primark
  • Slippers: Primark

Deze blog post is mede mogelijk gemaakt door gesponsorde kleding vanĀ Yours Clothing. De kleding is door mijzelf samengesteld en uitgekozen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*