Shoot the Diva Day 2018!

Zondag 27 Mei was het eindelijk zover! De Shoot the Diva Day in het Golden Tulip ambt van Nijkerk. De dag waar we zolang naartoe hadden gewerkt en waar we bloed zweet, tranen en heel veel liefde in hadden gestoken.

Het was een mooie en letterlijk warme dag vol met empowerment, body positiviteit, workshops, shopping time en mode flitsen van verschillende sponsors zoals Happy Size, Yours Clothing, Alice and Janne & Bagoes. De mode flitsen verdeeld over de dag waren super tof om te doen en de reacties van de dames waren zo leuk! De kleding werdt af en toe van mijn lijf getrokken omdat de dames zo enthousiast waren en zelf de kleding wilde passen en dat zorgde voor hilarische momenten!

Zo was er een mooie presentatie van plus size model en blogger Maaike Hin van Curvy rocks met haar aangrijpende levensverhaal en haar motivatie om je dromen na te jagen en daarvoor te knokken. Daarnaast heeft ze de dames handige trips and tricks gegeven om mee te nemen naar de geplande fotoshoots.

Beatriz van Betty’s Boops die ik altijd liefkozend de Borsten fluisteraar noem omdat ze de gave heeft om bij alle vrouwen de juiste bh maat weet te scannen gaf een mooie workshop met alle in’s and outs hoe een bh moet zitten. Een belangrijk onderdeel omdat nog altijd 70% van de vrouwen de verkeerde bh maat draagt. Mocht je de dag gemist hebben dan is een bezoekje aan Betty’s Boops op de Ceintuurbaan zeker een bezoekje waard. Want de juiste outfit begint natuurlijk bij de juiste maat lingerie en laat dat nou net Beatriz haar missie zijn zodat alle dames de juiste maat dragen.

Waar ik vroeg altijd allergie had als een dame de winkel in kwam met een kleuren waaier. En alleen maar de kleuren wilde kopen die in haar kleurenwaaier zaten en die kleuren 9 van de 10 keer niet de trend kleuren waren van het moment. Wel kan het ook handig zijn om te weten wat voor type je bent zodat je beter begrijpt welke kleuren je wel of niet staan. Daarvoor was Patricia uitgenodigd en heeft zij de dames een workshop kunnen geven om zo het beste uit hun kleding kast te halen wat matches bij de kleurtypes.

De fotoshoot waren natuurlijk een belangrijk onderdeel van de Shoot the Diva Day. Vanwege de vele aanmeldingen hebben we naast Milton Goedhoop ook Clayton Vaals kunnen aantrekken zodat alle dames kans hadden om een fotoshoot voor een mooie actie prijs te boeken. En wat was het leuk om te zien hoe deze 2 heren vol passie aan het werk waren om de dames om hun aller mooiste te fotograferen. Daarnaast natuurlijk ook de complimenten naar de beide visagisten die de dames een glamour make-upje gaven. Bijzonder was het om de gezichten van de dames te zien bij de eerste resultaten tijdens de shoot, uitspraken zoals WoW wat ben ik mooi geven mij nog steeds een glimlach op mijn gezicht, dit is tenslotte waarvoor we het allemaal doen!

Naast het volle dagprogramma was er natuurlijk gelegenheid om te shoppen. Zo konden de dames bij Beatriz terecht voor de juiste Lingerie. Waren de enthousiaste dames aanwezig van JetXl met een gave kleding collectie mer verschillende plus size merken. Stond Alice and Jann er met prachtige nightwear en homewear en was Curvy King er voor de grappige statement artikelen.

Waar ik zelf weinig heb geproefd van de heerlijke lekkernijen , onbeperkte thee arrangement en luxe lunch ( don’t worry ik heb genoeg vetreserve om het 4 weken zonder eten vol te houden lol) was de dag perfect verzorgd door het golden Tulip hotel ambt van Nijkerk met zelfs een heerlijk verrassingsijsje om even iets wat af te koelen. Mede door de perfecte locatie en de geweldige service door de heren Manuel en Henk van de bediening was het op dat vlak ook een uitstekende dag.

Naast alle hectiek was er ook een mooie gelegenheid om tot bezinning te komen en even te aarde bij mijn persoonlijke favoriet Jacqueline van Tarot sessies. Ik de tijd dat ik het moeilijk had was zij daar voor mij met een mooie Reading die mij enorm heeft geholpen en inzichten heeft gegeven waardoor ik bepaalde beslissingen kon nemen en dat er licht zou zijn aan het einde van de tunnel. Die mooie inzichten of een check up is iets wat ik iedereen gun en daarom ook super blij was dat Jacqueline zich voor deze dag wilde inzetten. Gaaf was het om te zien dat het storm liep ik Jacqueline haar Tarot hoekje en dat de dag eigenlijk te kort was voor de vele aanvragen.

Ook was er ruimte voor een Q&A en konden de dames ons het hemd van het lijf vragen. Het werd een mooi , waardevolle en fijne interactie met de dames.

De dag sloten we af met een al zeg ik het zelf een hilarische oververhitte Grande Diva Bingo met heel veel gave prijzen. We hebben heel wat dames blij mogen maken met de gave prijzen die belangeloos door de sponsoren en winkeliers ter beschikking waren gesteld. Nogmaals bedankt daarvoor!

Wat was het een onvergetelijke liefdevolle mooie dag met stuk voor stuk mooie vrouwen. De sfeer en het enthousiasme was zo heerlijk aanwezig en heeft mij persoonlijk een enorme boost gegeven waar ik zeker nog maanden op kan teren. Super om te zien dat dames elkaar complimenten gaven en elkaar upliften en steunde waar nodig, precies zoals we gehoopt hadden dat de dag zou verlopen. Daarvoor alle credits en complimenten naar alle dames die aanwezig waren! Daarnaast wil ik Annemarie van Grand diva magazine bedanken, zij is tenslotte de diva waar het mooie idee bij is ontstaan en die alle risico’s heeft genomen om dit mooie event neer te zetten. Bedankt dat ik mee mocht op deze reis en ik de afgelopen maanden mijn mind ook kon verzetten met het bedenken van leuke en creatieve dingen. Het heeft mij een enorme boost gegeven en mij weer laten inzien dat het organiseren van evenementen een passie is en waar ik gelukkig intens gelukkig van word! Dank voor alle kansen en alle vertrouwen in mij het heeft mij goed gedaan. 💕

Hopelijk op naar de volgende Editie! Ben jij er dan ook bij?! X

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*