Shoot the diva day with Happy Size part 1

Op de Shoot the diva Day zijn er verschillende sets langs gekomen van verschillende sponsors graag laat ik je in de komende blogs zien wat ik precies droeg en waarom ik voor deze items heb gekozen.


Misschien heb ik een goed excuus  omdat ik ben geboren en getogen in Amsterdam….. ik moet aan jullie toegeven dat ik een voorliefde heb voor panter prints. Daarbij  moet ik  altijd denken aan Wijlen Tante Nel Veerkamp. Zelfs toen de panter print not done was droeg ze de printjes met  bravoure. Gelukkig is het nu fashion verantwoord om deze panter print te dragen en vaak nog in combinatie met andere prints. Voor deze keer heb ik het simpel gehouden en heb ik  zwart als basis genomen met een touch of Red.Het jasje is voor mijn figuur eindelijk iets te lang maar ik ben zo gek op de print en looks van het satijnen bomber jasje dat ik hem wel moest hebben! Het draagt lekker licht , kreukelt niet dus ook ideaal voor op vakantie. De print geeft je saaie outfit een boost en is op veel manieren te combineren. Op een stoere jeans of denim short of voor over een jurkje, je kunt er dus alle kanten mee op.


 


De rok en de basic v hals top zijn basis items die iedereen wel in haar garderobe moet hebben hangen want ook hiermee kun je alle kanten op! Zo draag je de rok ook fijn naar kantoor met een hele andere look of heerlijk casual met een statement shirt en makkelijke gympen voor een verjaardag of dagje uit met vriendinnen. Basic items die je dus niet kan missen.


 

 


Shop the look here:

  • Panter print bomberjacket: Happy Size
  • Top: Happy Size
  • Rok: Happy Size
  • Oorbellen & schoenen: Primark

    Deze blog post is mede mogelijk gemaakt door gesponsorde kleding van Happy Size. De kleding is door mijzelf uitgekozen en samengesteld.


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*