Mijn persoonlijke hart onder de riem voor 👑 prinses Amalia 🧡

 

Lieve prinses Amalia,

Wat ben jij een prachtige jonge vrouw met een uitstraling waar menigeen jaloers op mag zijn. De internettrollen die waarschijnlijk niks te doen hadden op Koningsdag, voelden zich geroepen om respectloze opmerkingen te maken.

Ik weet zeker dat jouw lieve vader en moeder er alles aan doen om je te beschermen voor de walgelijke en negatieve comments die zonder nadenken het internet worden opgeslingerd. Maar ik weet ook dat dat onbegonnen werk is en je waarschijnlijk wel iets zal meekrijgen van die harteloze comments. Om die kortzichtige en walgelijke comments kan ik mij zo onzettend kwaad maken! Ik wil je laten weten dat je echt niks moet aantrekken van deze nare en zielige Nederlanders.

Ik vraag mij oprecht af waar het toch mis is gegaan dat men denkt het recht te hebben om jou en andere mensen de grond in de te trappen?! Ik heb altijd geleerd dat als je niks positiefs over een ander kunt zeggen je beter niks kan zeggen. Hopelijk komt er een tijd dat men zelf ook eens nadenkt voordat ze weer een mening spuien in 150 tekens.

Prinses Amalia, wat je altijd moet onthouden is dat veel van deze internettrollen vaak niet eens een open profiel hebben sterker nog vaak geen profiel foto hebben van zichzelf. Ze denken dat ze hun vrijheid van meningsuiting mogen misbruikenĀ  om respectloos uit de valse hoek te komen. Wel een ander willen bashen maar zelf lekker anoniem willen blijven om lekker veilig achter hun computer of smartphone een ander belachelijk te maken. Triest is dat toch?! ik weet wel zeker dat ze het geen dag zouden uithouden in jou schoenen. Daar moet je namelijk karakter voor hebben en dat hebben ze niet, weer een punt voor jou!

De internettrollen kunnen beter gaan spuien over belangrijke zaken die zichzelf aangaan en niet over een prachtig maar kwestbaar puber meisje van 14. Geloof mij ook die internettrollen hebben in hun puberteit onzekerheden gehad en nu nog steeds blijkt wel uit hun abnormale gedrag. Laat je alsjeblieft niet gek maken want dat zijn ze absoluut niet waard!

Ik weet helaas hoe het voelt. Ik heb namelijk hetzelfde meegemaakt alleen was het in mijn kindertijd meer offline dan online. ik heb mij toen helaas wel gek laten maken.Ik heb mij in die tijd laten gijzelen door de mening van anderen.

Men vond mij niet leuk genoeg, niet slank genoeg en ik moest op dieet. Wat baal ik nu dat ik niet de kennis en de kracht had als die van vandaag de dag. Al die goed bedoelde adviezen, de nare en vervelende opmerkingen van mensen die dichtbij mij stonden en zelfs van vreemden. Al die opmerkingen hebben mijn vertrouwen in de mens beschaamd en mij nog dieper in de put van ellende gebracht. Het heeft mij mijn zelfrespect, eigenwaarde en zelfliefde gekost. Iets waar ik vandaag de dag hard voor aan het knokken ben om die mezelf en andere dames weer terug te laten krijgen.

Mensen die maar denken dat het motiverend is om iemand te wijzen op zijn of haar uiterlijk of gewicht, dat is het natuurlijk niet!

Ik hoop oprecht dat als je de volgende keerĀ  weer met die mooie grote glimlach in het openbaar treed de internettrollen eens 10x na zullen denken wanneer ze die belachelijke drang voelen commentaar te leveren op jou. Hopelijk bedenken ze zich op tijd, voordat ze op bericht plaatsen drukken, wat ze met die harde woorden wel niet kunnen veroorzaken. Hopelijk denken ze eens na hoe ze zich zouden voelen als een ander zich zo zou uitspreken over hun dierbareĀ  vriendin, dochter, kleindochter, nichtje of buurmeisje?!

Lieve prinses Amalia, je bent mooi zoals je bent en laat je alsjeblieft nooit van de wijs brengen dat dit niet zo is.

Je bent geboren om jezelf te zijn en niet om perfect te zijn want dat is gelukkig niemand zelfs die internettrollen niet die denken van wel.

Always wear Your( invisible) crown and Let Nobody dull Your sparkle!

Veel liefs Nicole

#stopbodyshaming #stopbullying

4 gedachtes over “Mijn persoonlijke hart onder de riem voor 👑 prinses Amalia 🧡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *