1 Dress & 2 Styles met Yours Clothing

Aangezien de 2 styles outfits erg gewaardeerd worden en ik veel leuke reacties heb gekregen zal ik dit vaker gaan doen. Toch fijn om te zien en te lezen dat je met 1 kleding stuk meerdere kanten en stijlen op kan. Nu laat ik je met  1 Dress & 2 styles episode deze geweldige jurk van Yours Clothing zien. Lees voor meer details verder……


 

Style Dressy

Toen ik de Yours Clothing site aan het afstruinen was kwam ik zoveel leuke dingen tegen alleen deze jurk sprong mij gelijk in het oog omdat dit mijn favoriete kleur is. Daarbij vind ik de cold-shoulders  altijd leuk  en past deze bij mijn figuur. De A-lijn is perfect voor mijn peer figuur omdat deze lekker losjes over mijn brede heupen vallen en de mouwtjes vind ik vooral zomers heerlijk aangezien ik niet altijd even blij ben met mijn dikke bovenarmen. De jurk kan ik dus ook nog van de zomer aan met leuke slippers of zomerschoentjes. En voor nu kan ik hem al lekker dragen met een panty, vest of biker jacket.Shop the look here:

  1. Dress Yours Clothing NL
  2. Riem zie hier een alternatief Asos Curves
  3. Knie laarzen Asos wide Fit
  4. Tasje Shoeby


Style Casual

Ik neig toch wel vaak naar de Casual style, alleen als het echt niet anders kan of voor special gelegenheden draag ik de Dressy style. Ik moet dan ook toegeven dat ik deze set dan ook heerlijk vind zitten en super tof vind. De jurk knalt er lekker uit met de kleur en de biker jacket maakt de set stoerder maar is tegelijk ook vrouwelijk. De Nike sneakers hebben een ingebouwde hak waardoor je weer ietsje langer lijkt maar je wel de comfort  van een normale sneaker hebt, super handig voor als je de stad ingaat en je geen pijn in je voeten wilt.
Shop the look here:

  1. Dress Yours Clothing Nl
  2. Jacket Alternatief hier: Asos Curve
  3. Fishnet panty Sale Primark
  4. Schoenen Nike Airforce
  5. Oorbellen oorbellen met kwasjes
  6. Tas

Deze blog post is mede mogelijk gemaakt door gesponsorde kleding van Yours Clothing Nederland  Alle kleding is door mijzelf samengesteld.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*