1 Top & 2 different styles

Ik ben echt een vrouw die houd van verschillende stijlen en de mood waarin in verkeer bepaalt voor een groot gedeelte eigenlijk wel mijn stijl voor de dag of soms wel voor weken. Ik wil je laten zien dat je met 1 kleding item al verschillende looks & feel kunt creëren. Voor dit blog heb ik gekozen voor 2 verschillende stijlen de Dressy en een Casual look.


Het combineren van kleding en het maken van sets vind ik super tof om te doen en gaat mij om eerlijk te zijn makkelijk af. Daarbij heb ik eindelijk nooit moeite mee hoe ik iets moet combineren. Op het moment dat ik een item koop zie ik de look al helemaal in gedachten en vaak zelfs meerdere looks. Het is meestal dan ook een kwestie van kiezen of ik voor een Dressy look ga of lekker voor Casual. Daarnaast ben ik ook niet de persoon die vasthoud aan standaard outfits, ik blijf items vaak anders combineren en dat is een makkelijke truc om zelfs met een kleine kleding kast altijd een soort van “nieuwe’ outfit te creëren.Zo wil ik je nu laten zien dat je met 1 Top/tuniek 2 verschillende stijlen en outfits kan samenstellen die ook kunt dragen op 2 verschillende draagmomenten. De Dressy look is goed te dragen voor een diner, zakelijke afspraak of zelfs voor een bruiloft. De casual look is goed voor een verjaardag, lekker avondje stappen met vrienden en als je de glitter boots weg laat en er een paar comfortable sneakers onder doet zelfs geschikt voor een dagje heerlijk shoppen.


img_3428.jpg

img_3429.jpg


Bij het samenstellen van een outfit komt er natuurlijk een stuk smaak bij kijken, mijn moeder snapt sommige kleding keuzes die ik maak niet helemaal en snapt al helemaal niet  dat ik een bloemenprint combineer met ruitjes.  In haar beleving kan dat gewoon niet samen net zoals oranje en roze want dat vloekt! Maar toch hou ik van dit soort combinaties en is het gelukkig al lang niet meer schokkend. De tijd is gelukkig voorbij dat wij ons als plus size dames moeten verstoppen onder grote vormloze gewaden waar je nog net geen tentstokken bijgeleverd kreeg.  Met deze print keuze hou ik het hier nog vrij rustig om ervoor te kiezen dat de prints qua kleuren overeen komen maar zoals je in de fashion industrie kunt zien en op de catwalks mag je qua print mixen nog veel meer en gekkere print samen combineren. Ik zou zeggen stap eens uit je comfort zone en ga lekker experimenteren en geloof mij je gaat het nog leuk vinden ook!

Laat jij mij weten welke Set & Stijl jij leuker vindt?


img_3417.jpg

img_3420.jpg


Shop the Looks Here:

img_3490-4.jpg

img_3491-2.jpg


Deze blog post is mede mogelijk gemaakt door gesponsorde kleding van Yours Clothing. Alle kleding is door mijzelf samengesteld en uitgekozen.

2 gedachtes over “1 Top & 2 different styles

  1. Lisette says:

    Wel grappig, mijn stijl is echt de casual….maar toch vind ik de combi met de rok echt super (en dat terwijl ik dezelfde mindset als je moeder heb haha)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *