” Au Revoir Bitches”

Het is tijd voor het laatste deel van Happy with happy size part.3 Ben je nieuwsgierig naar deze look?! Lees dan snel verder…..


Het shirt met de geweldige “Au Revoir Bitches” kwam ik tegen en moest ik wel hebben! Volgens mij hebben wij allemaal wel zo’n moment dat je deze quote wel kunt uitschreeuwen vanwege een vervelende situatie of tegen een vervelend persoon. Met het shirt aan hoef je alleen maar daar de quote te wijze en je bent klaar (lol). De kanten mouwtjes geven het shirt wat extras en maakt het lekker vrouwelijk.Zoals je al vaker hebt kunnen zien heb ik een voorliefde voor plooirokken. Daarbij kun je alle kanten op met een plooirok, lekker casual of dressy afstijlen voor een dagje op kantoor of een sollicitatie. Deze Angel of style plooirok is luchtig en draagt licht. De kleur is lekker bling bling door de zilvere glitter coating en helemaal fashion verantwoord voor dit seizoen.Shop te Look from Happy size here:

  1. T-shirt Happy size Angel of style
  2. Rok Happy size
  3. Schoenen vans Karl Lagerfeld
  4. Tas boetiek Amsterdam


Dit blog is mede mogelijk gemaakt door Happy size en dank aan Annemarie van Grand Diva Magazine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *