Sweater Weather

 


Brrrr wat het is koud he?! call me crazy maar ik hou van dit weer, misschien komt het wel doordat ik een echte November baby ben of misschien wel omdat ik in de winter minder moeite heb om mezelf te kleden.

Deze gebreide trui met rib zag ik hangen bij de H&M + afdeling en vooral de oker gele kleur sprak mij gelijk aan. Normaal gesproken combineren je deze lange trui snel op een broek maar ik wilde dit keer uit mijn comfort zone stappen. Zoals je kunt zien heb ik hem gecombineerd met een zwarte geplisseerde midi rok van de Divided collectie van de H&M. Vanwege de elastieke band en de a-lijn kan ik makkelijk een maat L aan. Zoals je misschien al hebt kunnen zien ben ik iemand die graag stijlen mix en match daarom heb ik dan ook niet voor nette instappers gekozen maar voor wat grovere Nike sneakers om er een Catchy draai aan te geven.


 

 


De lange ketting met glitter pistool is item wat ik ergens in een lief boetiekje heb gevonden en nog steeds erg blij mee ben omdat hij  een look afmaakt. De Sneakers van Nike lopen heerlijk en hebben een ingebouwde sleehak en zo ben je automatisch 5 cm langer ik zeg win win! Omdat de sneakers zo lekker lopen heb ik ze zelfs in 5 verschillende kleur varianten omdat ik er zelfs een hele dag op kan lopen en werken.


 


  1. Rib gebreide Trui                       H&M +
  2. Panty                                                H&M +
  3. Plooi rok                                         H&M
  4. Nike Revolution sky high       Nike
  5. Ketting met glitter pistool     Boetiekje in Amsterdam
  6. M.A.C Liqued Lipgloss            M.A.C

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*