One skirt, 2 Styles with Zizzi

Tijdens de Shoot the diva (zie shoot the diva blog) mocht ik mij voor een dag plus size model noemen.
Een hele eer om voor deze merken op de catwalk de nieuwe collectie te showen, een van mijn favoriete merken waarvoor ik mocht lopen is Zizzi.


Waarschijnlijk ken je het deense plus size merk Zizzi al? Ze veroveren steeds meer terrein in Nederland en kun naast online nu gelukkig ook in verschillende steden live shoppen met behulp van een persoonlijke Zizzi style advisor! Ik kan niet wachten totdat Zizzi eens haar deuren opent in de omgeving van Amsterdam.

Look 1 Dressy 


Op het moment dat wij zelf de setjes mochten uitkiezen voor op de catwalk was op slag verliefd op de leather look a-lijn skirt. De Rok is echt een item die je in je kast moet hebben hangen.
De rok kun je op zoveel verschillende manieren stylen en daardoor dus ook geschikt voor elk draag moment.
Ik laat je met dit blog zien hoe je met 1 rok 2 compleet verschillende stijlen kunt creƫren en de rok bij jou waarschijnlijk net als bij mij een van je favoriete word.Voor Look 1 heb ik gekozen voor een dressy Look waarmee je met de kerst aan het kerst diner kunt aanschuiven of lekker in kunt feesten.
De leather look skirt heb ik voor deze look gecombineerd met een zwarte See through polkadot top met lange mouwen. Om de look wat sex-appeal te geven heb ik gekozen om er geen topje onder te doen en zie je nu mijn strapless bh. De see through trend en zie je nu veel en ook het zie van je lingerie of Bh kan in deze tijd gewoon.
Onder de rok graag ik een fishnet panty maar door de geweldige over the knee laarzen (ben zo blij met die laarzen hierover binnenkort een apart blog) zie je maar een klein stukje been.
De look heb ik afgemaakt met een touch of red door het rode handtasje en een van mijn favoriet M.a.c Matte Liqued lipgloss de Quite to stand out.


Shop the Look
Top Binnenkort verkrijgbaar Zizzi

Rok Zizzi

Panty Asos Curve & Plus size.

Laarzen Laarzen Asos Shoe wide fit


Look 2 Casual 


Look 2 is Casual en draagt heerlijk comfortabel , Thank god dat het ook nog fashion verantwoord is om zo’n heerlijke oversized sweater/trui te combineren met een dressy rok. De sweater heeft een capuchon en is van sweater stof en daardoor gelukkig niet te dik. I am in LOVE met de print en de geweldige brandweer rode kleur.
Ook bij deze look draag ik mijn fishnet panty maar nu samen met mijn Vans om een wat stoerdere en comfortabel look te krijgen.


Shop the Look here:
Trui Binnenkort verkrijgbaar Zizzi 

Rok Zizzi

PantyPanty

Schoenen Gympen Vans 

Bandana  Zeeman

Lippenstift Lippenstift M.A.C


Ik ben benieuwd naar welke stijl/combinatie jou het meeste aanspreekt of welke look je zelf zou dragen?


*Blog is mede mogelijk gemaakt door Annemarie van GrandDiva & Zizzi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *