Oh Boy! Inspired by Mickey Mouse

OH Boy!

 

 


Misschien herken je het wel? Dat je een paar schoenen of die te gekke accessoires tegenkomt waarop je je hele outfit samen stelt. Ik zag deze geweldige Cap met Micky Mouse oren hangen bij de H&M en ik moest de cap gewoon hebben. Het is een item dat opvalt en de “grappige” opmerkingen vliegen ook om mijn Micky Mouse oren als ik hem op heb. De gebreide lange jurk met glitters kocht ik bij de H&M op de + afdeling een een maat groter dan normaal zodat de jurk wat oversized valt. Het kraagje wat ik onder de jurk draag is een los kraagje en super handig om onder van alles te dragen. Je kunt ze nu in alle soorten en maten vinden en het is echt een aanwinst voor je garderobe, het maakt je outfit af en je zit niet te klooien met laag over laag.


De Fake smile na een “grappige” opmerking over mijn Cap…..

 

 

 


De zilveren look a like prada’s zag ik voor een prikkie in de uitverkoop bij de Zara staan en geven vaak een leuk effect aan een simpele outfit. Ik draag een 100 dince panty vanwege de mooie zwarte kleur en het zit een stuk warmer met de koude temperaturen.


 

 

 


1. Gebreide glitter Jurk          H&M +

2. Los Kraagje Polkadot         Big Angelz

3. Pet                                               H&M

4. Schoenen                                  Zara

5. Panty                                          H&M +

6. Lipgloss matte                       M.A.C


 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*